Hur man skapar en musikbiblioteket med Windows Vista

March 11

Hur man skapar en musikbiblioteket med Windows Vista


Organisera filer som lagras i din digitala musiksamling är ett kritiskt steg för att upprätthålla en effektiv medieuppspelning erfarenhet. Som en Windows Vista-användare, är standard musikbibliotek hanteringsverktyg Windows Media Player 11. Du kan skapa ett bibliotek från musik som redan finns på din hårddisk och musik slet från CD-skivor. Använd Windows Media Player för att omvandla din oorganiserade sångsamling i en funktionell, lätt att navigera musikbibliotek.

Instruktioner

1 Starta Windows Media Player.

2 Öppna ett Windows Explorer-fönster och klippa ut eller kopiera och klistra in alla musikfiler och mappar strödda om datorns hårddisk i "Musik" mapp. Windows Media Player lägger automatiskt alla spår i mappen Musik till sitt musikbibliotek.

3 Sätt en ljud-CD i datorns optiska (CD eller DVD) enhet och klicka på "Rip" -knappen i Windows Media Player. Om du gör det extraherar skivorna "musik och importerar automatiskt den i Windows Media Player musikbiblioteket. Upprepa detta steg för varje CD du vill lägga till musikbiblioteket.

Tips

  • Du kan välja mappar som du vill lägga till Windows Media Player musikbiblioteket utan att flytta dem, om du föredrar. Välj "Lägg till i biblioteket" från fliken Bibliotek rullgardinsmenyn. Klicka på "Lägg till" från menyn "Avancerade alternativ". Välj mappar på datorn från webbläsaren trädet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com