Hur man skapar en CNAME-post med hjälp av Authentication Token tillhandahålls av Google

July 4

Hur man skapar en CNAME-post med hjälp av Authentication Token tillhandahålls av Google


Google Apps ger dig möjlighet att administrera Googles produkter, som Gmail, på en domän som du äger. Du måste först kontrollera med Google Apps som du faktiskt äger domänen, och för att Google Apps ger dig en autentiseringstoken som du kan skriva på din domän kontrollpanel. Detta gör det möjligt att skapa en ny administration eller kanoniskt namn för domännamnstjänsten eller DNS, och detta i sin tur gör det möjligt för Google att veta att domänen tillhör dig och för din domänregistrerings att tillåta Google Apps åtkomst till domänen.

Instruktioner

1 Bläddra till kontrollpanelen för Google Apps-kontot. Kontrollpanelen är placerad på "https://www.google.com/a/your_domain.com,&quot, där" your_domain.com "är webbadressen för din domän Ange din Google Apps-användarnamn och lösenord I instruktionerna för.. verifiering får du en autentiseringstoken, som är "google-site-verification:" följt av 43 tecken, kopiera eller skriva ner token.

2 Bläddra till kontrollpanelen för din domän registrar. Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Hitta det område där du kan göra ändringar i domänens DNS-poster, sedan lägga till en TXT-post till din domän.

3 Ange informationen för namnet på din TXT-posten. Det kommer antingen vara "@" eller tom, beroende på domänregistratorn. Kontrollera med din registrar för specifik information. Skriv eller klistra in autentiseringstoken i "Value" fältet. Spara CNAME och logga ut från din registrar webbplats. Det kan ta så lång tid som 24 timmar för CNAME till fullo propagera över Internet.

4 Gå tillbaka till Google Apps-konsolen och klicka på "Bekräfta" för att verifiera domänen med Google.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com