Civilization 2 tips

December 8

Sid Meiers Civilization 2 är uppföljaren till succé videospel hit Civilization. I Civilization 2 leder dig en civilisation från starten som en liten by med - förhoppningsvis - dess dominans av världen eller dess första steget ut i rymden. Under denna långa resa du tävla om makt och resurser mot andra civilisationer, några vänliga och andra inte. Denna guide ger dig några tips som ska lutas maktbalansen mot din civilisation.

befolknings~~POS=TRUNC Tips

Inrättandet av en vinnande civilisation kräver att du har en stor befolkning och ett imperium som kan stödja kontinuerlig tillväxt. Att bygga befolkningen kräver mer än inrättandet av städer, dock. Om du vill att dina människor att reproducera, måste du hålla dem nöjda. Det finns några sätt att göra så att arbetet under spelets gång.

Håll skatter låga och lyx högt samtidigt uppmärksamma deras underhållning och religiösa behov. Du bör alltid ta chansen att bygga religiösa byggnader och lycka bjudande underverk i dina städer. Livsmedelsproduktion är viktigt att befolkningstillväxten, också, så du kommer att vilja förbättra mark som omger dina städer när det är möjligt. Avancera din regering till vänligare typer som monarkin eller Republiken bibehållen fred när det är möjligt också förbättrar lycka.

produktions Tips

Vägen till civilisationen effekt belagda med guld. För att få den ekonomiska överlägsenhet du behöver för att hålla de förbättringar som kommer i dina städer. Vägar och handelsvägar är viktiga för att öka din civilisation rikedom. Det är också viktigt att handla teknik med andra civilisationer, eftersom de kommer att göra det med varandra, annars din civilisation snart lämnas tekniskt bakom. Håll teknik som leder till Wonder framsteg för dig själv, dock.

Du bör specialisera dina städer. Skapa städer inom vetenskap eller produktion. Produktions städer bör stå i centrum av väg- eller järnvägs nav så nya enheter kan röra sig snabbt i staden försvar. Bygg underverk i dessa städer som kommer att bistå i produktionen som kungens Richards korståg eller Shakespeare Theatre.

krigföring Tips

Utkämpar ett krig i Civilization kan vara en kostsam företag som dina noggrant utvecklade enheter börjar dö. Det bästa sättet att förhindra detta är att hålla dina enheter moderniseras, och bygga i städerna där de kommer att få en bonus. När befästa en stad, använda en kombination av trupptyper. En motståndarförsvarare, angripare och monterad enhet är bäst. Upplösa föråldrade, oanvända enheter i städerna, eftersom det kommer att lägga till stadens försvar. Muta fiendens enheter kan vara användbart när du inte har styrkan att besegra dem i strid, även om detta kan bli kostsamt. Håll dina enheter hemma så länge som möjligt eftersom att ha dem bort från dina städer kommer att sänka lycka.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com