Hur uppdatera drivrutinerna för gratis

November 3

Dykare är programkomponenter som berättar operativsystemet hur man använder olika hårdvara heter. Anordningar såsom grafikkort, ljudkort, Ethernet-kort och trådlösa kort måste ha drivrutiner installerade för att fungera korrekt. producenter hårdvara släpper ibland nya drivrutiner för att förbättra funktionaliteten hos enheterna. Drivrutinsuppdateringar är vanligtvis tillhandahålls av dator- och datorhårdvarutillverkare gratis.

Instruktioner

1 Identifiera den enhet som du vill uppdatera. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Administrationsverktyg", "Computer Management" och "Enhetshanteraren." Sök igenom enhetslistan för att hitta information om den enhet som du vill uppdatera.

2 I "Enhetshanteraren" fönster, högerklicka på den enhet som du vill uppdatera och välj "Uppdatera drivrutin." Systemet kommer automatiskt att söka efter och installera uppdateringar av drivrutiner om de är tillgängliga.

3 Om automatisk uppdatering inte hitta en ny drivrutin, betyder det inte att det inte finns några drivrutinsuppdateringar tillgängliga. Gå till webbplatsen för enhetens tillverkare och söka deras chaufför nedladdningssektion för drivrutinsuppdateringar för din enhet och operativsystemet. Hårdvarutillverkare kommer att ha de mest up-to-date listor över tillgängliga drivrutiner.

4 När du hittar en lämplig drivrutinsuppdatering, ladda ner den till datorn. När nedladdningen är klar, dubbelklicka på den körbara filen (förmodligen "setup" eller "install.exe"), är överens om att alla användningsvillkor och klicka på "Nästa" som krävs för att påbörja installationen.

5 När installationen av drivrutinen är klar, starta om datorn.

Tips

  • Installera inte mer än en förare vid en tidpunkt innan du startar nya drivrutiner kan ibland orsaka stabilitetsproblem. Och installera mer än en kommer att göra det svårt att avgöra vilka nya förare är källan till problem.New förare kan ge betydande prestandafördelar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com