Hur man lyssnar på radio online med Pandora

November 3

Njut av din favoritmusik gratis medan du arbetar på datorn eller göra sysslor runt huset. Med hjälp av gratis Pandora hemsida, kan du lyssna på radio på nätet och hitta din favorit sångare och sånger. Följ dessa steg och du kommer att lyssna på din musik i minuter.

Instruktioner

1 Gå till webbplatsen Pandora på pandora.com att registrera dig för en gratis onlinekonto (se länk i Resources nedan).

2 Fyll ut det korta ansökan online med din e-postadress, valt lösenord, födelseår, postnummer och kön. Markera kryssrutan som läser "Jag har läst, förstått och samtycker till användarvillkoren." Klicka på knappen "Fortsätt".

3 Om du inte automatiskt till ditt konto, sedan gå till Pandora.com och klicka på den översta länken "Logga in". Fyll i din e-postadress och lösenord du angav i steg 2 ovan och klickar på "Logga in" -knappen.

4 Klicka på knappen som lyder "Skapa en ny station." skriv sedan in artistnamn eller låt som du gillar och klicka på knappen "skapa". Pandora kommer att skapa en online-radiostation som presenterar artister och musik som liknar ditt val. För att lyssna, klicka på den nya artist / låt knappen som du skapade, som kommer att visas på vänster sida.

5 Alternativt kan du välja efter musikgenre. I mitten av skärmen finns det flikar som läser "Din profil" och "Bokmärkta låtar." Direkt under "Din profil" fliken finns en ikon bild av en musik noterar. Sätt muspekaren över ikonen så en undermeny dyker upp. Välj och klicka på "genre stationer" och välj en genre kategori och klicka på din favorit typ av musik. En radiostation som genre kommer att läggas till listan till vänster.

Tips

  • Använd knapparna ovanför och under skivomslaget för att pausa musiken och höja eller sänka volymen. Du kan klicka för att ge en låt tummen upp eller tummen ner så Pandora kommer ihåg din favoritmusik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com