Hur man installerar HP-skrivare på HP Mini

March 17

HP-skrivare kommer med en installationsskiva som innehåller den programvara som behövs för att installera kringutrustning. HP Mini är netbook datorer som inte kommer med en optisk enhet, så du måste skaffa drivrutiner och programvara genom en alternativ källa innan du kan använda skrivaren på denna linje av datorer. HP erbjuder skrivardrivrutiner och programvara direkt via deras webbplats för sina HP skrivarmodeller.

Instruktioner

1 Gå till HP: s supportsida. Skriv din HP-skrivare modell i fältet "Produkt (valfritt)." Klicka på dubbelpilen.

2 Klicka på "programvara och alla drivrutiner." Välj din HP Mini operativsystem från den medföljande listan. Klicka på "Nästa".

3 Klicka på "Driver". Välj alla funktioner programvara och drivrutiner paketet och klicka på "Download". Dubbelklicka på HP-programvaran och kör filen när du är klar att hämta det.

4 Klicka på "Kör". Markera kryssrutan "Jag har granskat och accepterar avtalet installation och inställningar." Klicka på "Nästa". Klicka på "Fortsätt ändå" om det behövs.

5 Anslut din HP-skrivare när du uppmanas av installationsprogrammet. Klicka på "Avsluta" när programvaran upptäcker din HP-skrivare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com