Hur man gör en Flash-film Laddar JPEG

March 17

Hur man gör en Flash-film Laddar JPEG


Laddar bilder till Flash kan du fler alternativ än att använda standard-HTML. Genom att använda Flash inbyggda tidslinje och skript, kan du förvandla dina bilder till bildspel, gallerier eller ens fullt utvecklad applikationer. Om du vill läsa JPEG-bilder i Flash, behöver du en grundläggande förståelse för dess verktyg och ett utdrag av Actionscript-kod.

Instruktioner

1 Öppna Flash, klicka sedan på "File" och "Nytt" för att skapa ett nytt Flash-projekt. Välj "Actionscript 2.0." Välj storlek och bakgrundsfärgen av ditt projekt och klicka på "OK".

2 Skapa en tom filmklipp genom att välja "Ny symbol" från menyn "Infoga". Skriv in namnet "myMovie" och klicka på "OK".

3 Sätt det nya klippet i din Flash-projekt genom att dra den till arbetsytan från biblioteksfönstret. Om biblioteket fönster inte syns, välj "Window" och sedan "Library". När det är på din duk, öppna fönstret Egenskaper genom att klicka på "Window" och sedan "Egenskaper" och skriv in "myMovie" i "dom" fältet.

4 Klicka på den första bildrutan i din tidslinje, sedan öppna Action fönstret genom att trycka på "F9" eller välja "Actionscript" från menyn Fönster.

5 Kopiera och klistra in koden nedan i Action fönstret. Denna kod förutsätter att din bild kallas "myphoto.jpg" och sparas i samma mapp som din Flash-projekt. Du kan också ersätta detta filnamn med en fullständig webbadress till en uppladdad bild som "www.mywebsite.com/myphoto.jpg."

loadmovie ( "photo.jpg", myMovie);

6 Testa din film genom att hålla "Ctrl" och trycka på "Enter".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com