Hur man registrerar ett mail med Windows Live

March 16

Microsoft köpte populära webbaserade e-posttjänst Hotmail för $ 400 miljoner december 1997 och sakta integreras med andra Microsoft-tjänster som Windows Live. Windows Live har sin egen samling av tjänster av program som binder till en enda ID så att du kan hålla ordning och produktiv på nätet. Microsoft bekräftade sedan den 4 augusti 2010 och som de slutade rulla ut den nya Hotmail tjänsten. Den raffinerade tjänsten har full integration med andra Windows Live-tjänster såsom Live Messenger.

Instruktioner

1 Klicka på Windows Live "Registrera dig" knappen på huvudinloggningssidan (se "resurser") för att komma igång.

2 Skriv in alla Windows Live ID som du önskar. Klicka på listrutan bredvid ID och välj "live.com" alternativet. Dessa två områden kombineras för att bilda den nya Windows Live e-postadress.

3 Fyll upp alla de andra nödvändiga och valfria fält och klicka på "Jag accepterar" -knappen när du skriver visuell bekräftelse och läsa Microsofts tjänstavtal. Följ eventuella andra instruktioner att webbplatsen leder dig till så att du kan slutföra processen och logga in på ditt nya Windows Live-e-postkonto.

Tips

  • Om den första länken i avsnittet "Resurser" misslyckas, försöker den andra länken, vilket leder till Hotmail webbplats.
  • Innan du fyller upp de övriga fälten, klicka på "Kontrollera tillgänglighet" för att se om önskad Windows Live ID redan är upptaget av en annan användare.
  • Microsoft uppmuntrar starkt dig att läsa Microsofts tjänstavtal så att du vet hur man korrekt använda tjänsten utan att riskera uppsägning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com