Hur man använder Targus AMW05US

March 15

Bärbara datorer är bra för att skriva ett papper, arbetar med ett projekt eller surfa på nätet medan på vägen. De flesta moderna bärbara datorer kan du ansluta till Internet nästan överallt. Ändå små pekplattor eller suddgummi-tip pekdon gör med hjälp av en bärbar dator besvärligt ibland. Targus AWM05US trådlös kan du använda en riktig mus med din bärbara dator utan trassel med kablar och precision som endast optiska laserpunkt teknik kan ge. Installera och konfigurera AWM05US tar bara några minuter och kräver inga speciella program eller drivrutiner.

Instruktioner

1 Anslut mottagaren för Targus trådlösa musen till en ledig USB-port på den bärbara datorn. Vänta tills Windows att upptäcka den nya USB-enheten och installera en drivrutin för den. Windows kräver inte en separat drivrutin för Targus AMW05US musen och mottagaren att fungera korrekt.

2 Skjut brytaren på undersidan av AWM05US musen till "Off".

3 Tryck på knappen på bakstycket för musen uppåt mot "Open" etikett. Separera de övre och nedre sektionerna av musen för att exponera batterifacket inuti musen.

4 Sätt i de medföljande AAA uppladdningsbara batterier i de två spåren. Se till att de positiva och negativa ändarna av AAA-batterier matchar polaritetsindikatorerna i spåren.

5 Skjut locket enheten på batteriet och musens undersida tills den snäpper på plats. Skjut strömbrytaren på musens undersida till "On" läge.

6 Anslut USB-laddningskabel till en annan ledig USB-port på den bärbara datorn. Anslut den andra änden av laddningskabeln till den lilla porten på baksidan av musen. Låt musen för att ladda åtminstone åtta timmar innan du använder den första gången. Se till den bärbara datorn är på och inte inställd på viloläge eller vila medan musen laddar. Dessutom, se till att nätadaptern förblir ansluten till den bärbara datorn medan avgifterna AMW05US mus.

7 Koppla laddningskabeln från den bärbara datorn och musen efter laddning av AMW05US i åtta timmar. Tryck på länkknappen på undersidan av USB-mottagaren. Statuslampan ovanpå mottagaren börjar blinka.

8 Tryck och släpp länken knappen på musens undersida. Vänta några sekunder för musen för att etablera en länk med mottagarenheten. Ljuset på mottagaren förblir stabil när den upprättar en förbindelse med musen. Använd musen med den bärbara datorn som du skulle en vanlig fast mus.

9 Anslut laddningskabeln och låta batterierna att ladda från tid till annan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com