Hur gör jag konvertera alla format och bränna till en DVD?

May 15

Hur gör jag konvertera alla format och bränna till en DVD?


Videor lagras på datorer i en mängd olika format. DVD-brännaren på datorn kan skapa en DVD från dessa format som går att visa på andra datorer, men för att bränna en DVD-skiva som du kan titta på en traditionell DVD-spelare, måste du först använda ett omställningsprogram för att ändra filformatet till en som är kompatibel med din spelare.

Instruktioner

1 Välj och ladda ner en konverteringsprogram som är lätt att använda. Det finns många att välja på, men ett som konverterar alla populära videoformat är Konvertera Genius, som erbjuder en gratis testperiod nedladdning.

2 Öppna programmet och klicka på filer du vill konvertera och klicka på Öppna. Du kan välja mer än en fil i taget.

3 Välj enheten eller typ av fil du konverterar dina filer till. Klicka MPEG konvertera till filer som kan ses på en DVD-spelare. Även om du kan anpassa inställningarna för varje enhet, är nybörjare uppmanas att hålla standardinställningarna.

4 Välj den utgående mapp där du vill att dina konverterade filer sparas. Som standard kommer filen namnges och sparas på skrivbordet, men du kan också ändra namnet eller platsen för den sparade filen.

5 Klicka på "Konvertera nu" för att påbörja processen. När konverteringen är klar, stänger programmet. Nu kan du använda datorns DVD-bränning för att skapa en DVD med de konverterade filerna som kan spelas upp på en traditionell hem DVD-spelare.

Tips

  • Att ha rätt hårdvara är viktigt. Kontrollera vilken typ av DVD-enhet du har på listan DVD-spelare kompatibilitet för hjälp att hitta vilka spelare enheten kommer att stödja.
  • Se till att du har köpt rätt typ av DVD för din hårdvara. Datorn dokumentation kommer att berätta vilken typ datorn har stöd för.
  • Var säker på att media du bränner inte omfattas av upphovsrätten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com