Återställa fabriksinställningar på en HP Pavilion

September 16

Återställa fabriksinställningar på en HP Pavilion


HP har infört ett verktyg som förenklar återställa Pavilion tillbaka till fabriksinställningarna. Med tung användning, kan en HP Pavilion utveckla problem över tiden. Utföra en fabriks Restore kan korrigera detta problem, gör datorn fungerar lika bra som den gjorde den första dagen som du fick det. Factory Restore är en av de mest användbara verktyg inom HP Pavilion, eftersom det även kan ta bort synes oreparerbara virus och förar instabilitet oro.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Alla program" och välj sedan "HP Tools" från listan.

2 Välj "HP PC System Recovery" i listan över olika verktyg inom HP Tools.

3 Klicka på "Ja" när "Vill du verkligen starta HP PC System Recovery?" meddelande visas.

4 Klicka på "Nästa" och "Ja" när "Recovery" visas om du vill utföra en icke-destruktiv återställning. Om du vill utföra en destruktiv Factory Restore fortsätter till steg fem.

5 Klicka på fliken "Avancerat", klicka sedan på "Ja" för att utföra en destruktiv återställning. En destruktiv återställning formaterar hårddisken helt, vilket gör datorn precis som det var på den dag du tog hem från affären.

Tips

  • Säkerhetskopiera dina viktiga programfiler och dokument innan du utför en fabriks återställningen. Detta förfarande raderar inte bara skadade filer, men kommer också att ta bort resten också.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com