Hur fungerar NAS Work?

August 10

NAS

Nätverksansluten lagring (NAS) är datorminne som ansluts till datorn nätverket, och det ger dataåtkomst till olika nätverksklienter. NAS består av hårddisklagring som inkluderar multi-disk RAID-system. RAID står för redundant array av oberoende disk och lagrar data på olika platser på flera hårddiskar. NAS används också för mjukvara, och det konfigurerar och kartor filplatser för nätverksanslutna apparatur. NAS Programmet hanterar många olika nätverksprotokoll, och de inkluderar Sun Microsystems Network File System, Microsofts Internetwork Packet Exchange och NetBEUI och Novells Netware Internetwork Packet Exchange.

Fungera

NAS fungerar som en fristående dator som är ansluten till ett nätverk, och det levererar filbaserade datalagringstjänster till enheter i ett nätverk. NAS använder deras operativsystem och andra program för att ge filsystem, datalagring och komma åt filer med förmågan att fungera. NAS konfigureras och kontrolleras genom att ansluta olika webbläsare för att nätadresser. NAS ökar prestanda eftersom NAS gör en egen fil servering, men det är beroende av nätverkets trafik och mängden minne på RAM.

effektivitet

NAS-systemet är effektivt eftersom den innehåller minst en hårddisk. En hårddisk är en typ av magnetisk skiva som lagrar datauppgifter. NAS ger både filsystem och lagring, och det använder centraliserad lagring för att ge datorer med stora mängder data. NAS är tillgänglig för hemmabruk, eftersom många enheter är byggda runt PowerPC, MIPS eller ARM. PowerPC, MIPS och ARM är alla processorer och är uppbyggda kring en inbäddad Linux operativsystem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com