Jag kan inte spela Dailymotion videor

January 30

När du klickar på "play" på en Dailymotion video, förväntar du videon att spela direkt. Men när videon inte spela, det är antingen ett problem med själva videon eller datorn. Dailymotion är en av flera videodelning webbplatser som har uppladdningar från amatörer och professionella videofilmare. När du förstå varför videoklipp inte spela, får du möjlighet att åtgärda problemet själv.

Flash inte installerad

Dailymotion videoklipp kodas i Flash videoformat av Adobe. Därför att titta på videoklipp på Dailymotion, måste du ha Flash-plugin installerat. Annars kommer du att se en svart skärm och får ingen video eller ljud när du klickar på "Play". Flash Player hämtas från Adobes webbplats.

Flash Plugin funktionshindrade

Du kan ha Flash Player inkopplad, men det betyder inte att den video fungera automatiskt. Oavsett om du använder Internet Explorer, Google Chrome eller Opera, måste Flash-plugin aktiveras för Dailymotion video ska fungera. Plugins aktiveras med hjälp av webbläsarens inställningsmeny.

långsam anslutning

Dina videoklipp kan inte spelas på grund av en långsam anslutningshastighet eller en långsam processor, enligt Dailymotion webbplats. När båda fallen är det scenario kan filmerna inte spela alls, eller så kan de spela långsamt. Pausa videoklippet gör att datorn för att ladda ner video. När videon har hämtats, spela den.

webbläsare Starta

Om du har uteslutit Flash Plugin som problemet med Dailymotion video, kommer att starta webbläsaren sannolikt lösa några problem att spela videor. Helt enkelt stänga fliken som innehåller Dailymotion video löser inte problemet. Webbläsaren startas genom att helt stänga av den och starta den igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com