Hur man gör ett bra Banner

January 18

Du kan skapa goda och effektiva bannerannonser för webbplatser med några tips och tricks. Du vill att din banner för att sticka ut, inte ta upp för mycket lastutrymme och tid, och för att locka kunder och webbläsare på Internet. Håll alltid banners vänliga för barn. Håll färg mönster enkel och använder beprövade funktioner som har arbetat på Internet i flera år. Med lite övning och experimenterande, kan du ha banners som lockar folk till dina varor.

Instruktioner

Banner filstorlek

1 Håll filstorleken så liten som möjligt. Du vill att din banner att visa upp omedelbart när området laster. Om en webbplats tar lång tid att ladda, kan du sätta din banner i en annan del av området. De flesta människor bläddra webbplatser snabbt, så du vill att din banner för att ladda i tid för att surfa människor att se det.

2 Var fantasifull. Kreativa, ovanliga banderoller mer uppmärksamhet. Ha en bra, sticker ut meddelande på din banner att ögat omedelbart dras till.

3 Ta tid med din färg och layout. Tänk på att Internet är globalt och försöka att vädja till alla kulturer.

4 Håll det enkelt. Enkelhet fungerar verkligen bäst, och människor tenderar att titta över upptagen banderoller. Använd två till tre färger och gör din banner flöde med lätthet för ögat.

5 Välj lättlästa typsnitt och har en klick meddelande, eller ring till handling meddelande som "Klicka här" så att folk vet vart man ska gå på din banner.

6 Använda ord som "gratis", "Du" och "Get." Dessa är beprövade arbets ord som fångar folks uppmärksamhet.

7 Ändra dina banners ofta på hög trafik webbplatser. Människor blir trött på att se samma sak, och kommer att börja ignorera dina banners. Det är en bra idé att ändra banderoller med varje 50k besökare på webbplatsen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com