Antiviruses för nätverk

December 30

Antiviruses för nätverk


Anti-virus program installeras på datorer som är anslutna med nätverk eller Internet. Programmen skyddar mot nätverks intrång av skadliga program och hackare. Anti-virus program för nätverk skyddar även mot nätverks phishing program som samlar och visar personlig information utan tillstånd. Olika anti-virus program för nätverk finns, och hitta den rätta kan säkerställa att du får det bästa virusskydd.

G-Data Antivirus

G-Data Antivirus är en tysktillverkade antivirusprogram som använder två separata antivirusmotorer - BitDefender och Avast. Detta skiljer sig från de flesta anti-virus program som bara har en antivirusmotor. Dubbel scanning antivirusmotorer gör det möjligt att erbjuda dubbelt virusskydd med förstklassig skadlig programvara detektionsförmåga och ett användarvänligt gränssnitt. G-Data Antivirus rankas bland de bästa anti-virus program från PCWorld och AntivirusWare.

Norton Antivirus

Norton AntiVirus från Symantec Corporation med sin snabba installation och Internet-färdiga funktioner kommer med top notch skydd mot skadliga program, ett användarvänligt gränssnitt, nästan ögonblickliga uppdatering av virusdefinitioner och extra funktioner, inklusive ett verktyg som ger information om datorns prestanda och historia förändringar. Norton Antivirus, en av ledarna i antivirusprogram marknaden är lämplig för människor som söker en smidig program som inte kommer att sakta ner datorns prestanda och är mindre benägna att kräva regelbunden uppmärksamhet.

McAfee Antivirus

McAfee Antivirus Plus ger ett starkt signaturbaserade skadlig kod, en anständig användargränssnitt och hot varning popup-fönster som visar användbar information. En nackdel med programmet är att det har svag proaktivt skydd mot nya skadliga program som ännu inte har en fullständig signatur, enligt PCWorld översyn av högsta fristående antivirusprogram för 2010. Det har också under genomsnittet malware desinfektion förmåga i förhållande till andra anti-virus program och en hög falsklarm som varnar om ofarliga filer.

Trend Micro Antivirus

Trend Micro Antivirus plus anti-spyware har ett användarvänligt gränssnitt, hjälpsam dokumentation och tydliga beskrivningar för de flesta applikationselement. Enligt PCWorld granskning, anti-virus program är, tyngs av relativt undermåligt detektering av skadlig kod och en mindre än önskvärt beteende gömmer sig från användarna de åtgärder som den utför, såsom karantän och ta bort filer utan varning användare av verksamheten.

Avira Antivirus

Avira AntiVir Premium Edition erbjuder god proaktiv detektering av skadlig kod och desinfektion. Den anti-virus program, ändå saknar varnings popup-fönster, beteende upptäckt och avancerade malware upptäckt funktioner som används av konkurrerande antivirusprogram, vilket gör det verkar föråldrad. Dess användargränssnitt kan också använda några tweaks att erbjuda en smidigare användarupplevelse, enligt PCWorld översyn av högsta fristående antivirusprogram för 2010 och Antivirus Ware översyn av bästa anti-virus program för 2011. Programmet har dock granskats som en av de mest effektiva fria antivirusprogram på att hålla virus och skadlig kod från att infektera datorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com