Hur man skickar Meta till Google

August 22

Hur man skickar Meta till Google


Din metataggar ger Google-data som är avgörande för att bestämma vad din webbplats handlar om. Dessa data hjälper Google att avgöra hur dina uppgifter kommer att se ut i sökmotorn och kan även påverka hur väl din webbplats rankas. Varje webbsida på din webbplats bör ha olika metataggar. Inte bara kopiera taggarna från en sida till en annan. Skriva olika metataggar för varje sida kan ta bara fem minuter, men det kan göra en stor inverkan.

Instruktioner

1 Börja skicka dina metadata genom att sätta dina <meta> och </ meta> taggar mellan <head> och </ head> taggar. Detta bör vara mot toppen av din HTML-dokument direkt efter <html> taggen.

2 Skriv din meta sökord tag genom att sätta "nyckelord" i namnet attribut, följt av "content =" och dina sökord. Till exempel, om dina sökord var salsa och salsa, skulle koden se ut så här: <meta name = "sökord" content = "salsa dans, salsa">. Försök att komma upp med så många unika sökord som möjligt. Om du har problem med att komma med sökord, titta på din konkurrent källkod för att se vad de använder. För att göra det, högerklicka på sidan och välj "Visa sida källa."

3 Skriv din meta beskrivning taggen. Google använder denna tagg för att avgöra vilken text som ska visas när din webbplats kommer upp i sina listor. Det kommer inte att påverka din webbplats rankning, men det kan bidra till att övertyga fler människor att klicka på din lista. Att skriva beskrivningen taggen, sätta "beskrivning" i attributet och din beskrivning av innehållet. Till exempel <meta name = "description" content = "Detta är din beskrivning">.

4 Skriv din metaspråk tag om din webbplats är på något annat språk än engelska. Sätt "språk" i namnet och språket som innehållet. Exempel: <meta name = "språk" content = "spanska">.

5 Skriv en meta robotar tagg om du inte vill att sidan ska indexeras eller inte vill att Google ska följa länkar på din webbplats. Sätt "robotar" i namnet och antingen "noindex" eller "nofollow" som innehållet. Till exempel <meta name = "robots" content = "noindex">.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com