Så här exporterar meddelanden från Outlook Express 2002

December 6

Outlook Express 2002 kan du skicka / ta emot e-post och tillgång till nyhetsgrupper. E-postprogrammet, en förminskad version av Microsoft Outlook --- annat e-postprogram med avancerade funktioner, följer med operativsystemet Windows. Liksom andra Windows e-postprodukter, Outlook Express 2002 lagrar dina meddelanden, kontakter och annan personlig information i den personliga mappfilen (PST). Meddelanden inom denna fil kan exporteras till Outlook.
Outlook Express 2002 har en inbyggd ansökan om export av meddelanden till en annan Outlook-programmet.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express 2002 genom att klicka på programikonen på datorn "Desktop" eller genom att klicka på programnamnet i menyn "Alla program".

2 Öppna Outlook genom att klicka på programikonen på datorn "Desktop" eller genom att klicka på programnamnet på menyn "Alla program".

Om datorn är en del av ett nätverk med Microsoft Exchange, kommer du att kunna välja vilken profil du vill exportera meddelandena till när du är i exportansökan.

3 Klicka på "File", "Export" på den dator som kör Outlook Express 2002.

4 Klicka på "Meddelanden".

5 Klicka på "OK" när du ombeds med meddelandet "Det här kommer att exportera meddelanden från Outlook Express Mail till Microsoft Outlook eller Microsoft Exchange."

6 Klicka på cirkeln bredvid "Alla" eller "Markerade mappar" när "Export meddelanden" i dialogrutan visas.

7 Klicka på "Inkorgen", "Skickat" eller annan mapp som du vill exportera, om du klickade på "Markerade mappar".

8 Klicka på "OK." De exporterade meddelanden visas i Inkorgen i Outlook-programmet öppet.

Om inget Outlook-programmet är öppet och du är på Microsoft Exchange, kommer du att få en dialogruta som visar profiler. Klicka på profilen för att skicka de exporterade meddelanden till.

Tips

  • Outlook Express 2002 exportverktyg ändrar datum på meddelanden till datum / tid när meddelandena exporterats till andra Outlook eller Outlook-profil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com