Hur får man en T-Mobile Tower

June 25

Hur får man en T-Mobile Tower


Om du är ett litet företag intresserade av att nätverkets täckning till nästa nivå, har T-Mobile en stor portfölj av torn finns i både bostäder och tätorter i hela USA och Puerto Rico. Med mer än 7000 platser, är T-Mobile USA ett av de fem tornleverantörer i Amerika. Besöka T-Mobile Towers webbplats är det bästa stället att börja din webbplats forskning och ta reda på hur du kan gå från godkännande till driftsättning inom 90 dagar.

Instruktioner

1 Besök T-Mobile Towers webbplats (se Referenser) för att skapa ett konto. Navigera till registreringssidan genom att klicka på "Skapa konto" längst ned till vänster område under knappen gröna "Kom igång". Du måste ange ett konto information såsom ditt namn, önskat lösenord och kontaktinformation. Klicka på knappen "Skapa Konto" längst ner. När du har ställt ett konto, kommer du att kunna hantera din profil, forskningsanläggningar och inleda ansökningsprocessen.

2 Klicka på tornet Sök länken i den övre menyraden att söka tusentals webbplatser. Du kan söka efter en fullständig eller partiell adress, latitud och longitud eller via en webbplats-ID. Filter Sökresultat avsnitt längst till höger är ett sätt för dig att begränsa resultaten efter typ, såsom Monopole eller Självförsörjning Tower, och lagerstatus. Även om du kan utföra en sökning utan att upprätta ett konto, kommer sökresultaten vara mer omfattande om du registrerar dig som användare. Dessutom kommer du att kunna se ytterligare uppgifter på nätet endast görs tillgängliga för registrerade användare.

3 Forskning information online och slutföra den ursprungliga ansökan. Du kan lämna in ansökan online eller ladda ner och återför det via post eller e-post. För att ladda ner programmet som ett Word-dokument, välj "Resurser" i rullgardinsmenyn och välj "Hämta formulär". Du ska lämna datablad i samband med antenner, fästen och andra delar av utrustning. Ansökningsavgiften måste också lämnas in som vid tidpunkten för offentliggörandet är $ 1000.

4 Kontakta en kundansvarig i din region via telefon, e-post eller e-post för att ytterligare undersöka om processen, om det behövs. T-Mobile Towers säger att det kommer att försöka svara på ansökningar inom 12 arbetsdagar. Om det godkänns, kommer en preliminär plats promenad planeras ett par veckor senare. De följande månaderna inkluderar tecknandet av ett avtal och om fastställande rätt tillstånd. När ditt tillstånd är godkänd, kan installeras din T-Mobile Tower.

Tips

  • När du har skickat din ansökan online, kommer du inte att kunna ändra den. Om du vill redigera din ursprungliga ansökan efter inlämnandet, måste du kontakta en kontoansvarig i ditt område. En lista över colocation specialister finns på T-Mobile Towers "Kontakt" sida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com