Så här redigerar en e-signatur i Outlook

September 25

En automatisk e-postsignatur är ett bra sätt att spara tid när du har en hel del e-post för att skicka. I Microsoft Outlook kan du skapa en e-postsignatur med all information du vanligtvis skriver i slutet av dina e-postmeddelanden. Då kan du lägga till signaturen till varje e-postmeddelande du skickar. När informationen ändras, är allt du behöver göra redigera signaturen.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook. Om du vill redigera din signatur måste du klicka på menyn "Verktyg". Från menyn "Verktyg" välj "Alternativ". En dialogruta kommer upp.

2 Välj "E-postformat" -fliken från "Alternativ" i dialogrutan. Titta på botten av "E-postformat" flik för avsnittet signaturer.

3 Klicka på knappen "signaturer". En lista över dina nuvarande signaturer visas. Välj signaturen som du vill redigera från listan. Klicka sedan på knappen "Redigera".

4 Gör lämpliga textändringar i Outlook signatur. Om du vill radera en bild som du har satt i din signatur, markera bilden genom att klicka på den och sedan slå på delete-knappen. Infoga en ny bild genom att högerklicka i signaturrutan välja "Infoga bild" i menyn och navigera till bilden på din hårddisk.

5 Ändra teckensnitt och justering av Outlook signatur. Välj någon text som du vill ändra formatet på och använd knappen märkt "Font" nedan för att göra ändringarna.

6 Spara ändringarna. När du har gjort alla ändringar till Outlook signatur, tryck på "OK" -knappen på de tre dialogrutor som är öppna.

Tips

  • Du kan redigera storleken på en bild i Outlook signatur genom att välja den genom att klicka på den och sedan använda handtagen i hörnet för att dra bilden till en mindre eller större storlek.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com