E-postklienter som är kompatibla med Windows Outlook

August 25

E-postklienter som är kompatibla med Windows Outlook


Många olika e-postprogram - även känd som kunder - är utformade för att köras på Microsoft Windows. En del av dessa tredje parts e-postklienter är gratis och andra har en liten tillhörande kostnader. De flesta Windows-baserade e-postklienter är utformade för att vara kompatibla med Microsoft Outlook, eftersom så många människor använder den. Outlook och tredje part e-postprogram är kompatibla över Local Area Networks, liksom med standard POP3 och IMAP Internet e-tjänster.

Eudora

Eudora är en populär tredjeparts e-postprogram som fungerar bra med Windows Outlook. Eudora har en enkel Outlook importör som hjälper dig flytta meddelanden, adresser och bilagor till Eudora så att du enkelt kan göra det din primära e-postklient. Eudora har ett brett utbud av användbara funktioner, såsom dra-och-släpp e-postbilagor, e-formatering och förkonfigurerade stilar, snabbsökning, automatisk filtrering och sortering, spam klocka, bluff klocka och virusskydd. Eudora finns i både fri och betalas versioner. Du kan ladda ner gratis prövningar av de betalda versioner om du vill.

Pegasus

Pegasus är en gratis e-postklient gjord för att köra Windows. Mjukvaran är mycket liten, vilket innebär att det tar upp väldigt lite utrymme på hårddisken. Den lilla storleken gör det också att ladda och köra fort trots de många funktioner den erbjuder, vilket gör det till ett populärt alternativ till Outlook. Pegasus kan installeras för att köras på en enda dator eller över ett helt lokalt nätverk. När det är installerat på en dator, kan flera personer använda den genom att inrätta en egen separat användarnamn och lösenord. Med separata inloggningar till programvaran gör att varje person att hålla sina e-postmeddelanden privat, har en egen adressbok och har anpassat filter eller spam inställningar. Pegasus har flerspråkig förmåga och ett starkt säkerhetssystem för att skydda datorn mot virus, trojaner och andra Internetrelaterade problem. Några av de mest populära funktioner inkluderar automatisk postfiltrering och arkivering, Bayesian filter som gör att anpassade spam kontroll och dokumentkoppling funktioner som tillåter dig att skicka skräddarsydda e-post till flera mottagare samtidigt.

Thunder

Thunderbird är en e-postklient kan du ladda ner gratis ensam, eller som en del av webbläsaren Firefox programsvit. Thunderbird är lätt att ställa in; bara skriva in din e-postadress och lösenord och programmet hittar dina serverinställningar baserade på information i sin databas. Thunderbird har en klick adressbok för att lägga till nya kontakter, och du kan personifiera varje kontakt med ett foto, födelsedatum och annan information. Du kan öppna e-postmeddelanden i nya fönster eller flikar för enkel hantering och omfattande sökgränssnitt ger dig både filtrering och tidslinje verktyg som hjälper dig att snabbt hitta gamla mejl.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com