Hur man installerar Microsoft Query i Microsoft Office 2000

August 31

Microsoft Query är ett program som används i inköps data från externa källor som ska införlivas i Microsoft Office-program (se referens 1). Det hjälper också uppfriskande data som behövs för att hålla kalkylblad synkroniserade med information från externa källor. När du försöker installera en funktion eller ett program för första gången, kommer Microsoft Office 2000 automatiskt installera den. Det finns många versioner av Microsoft Windows och hur man installerar Microsoft Query kommer att bero på vilken typ av dator du använder. MicrosoftSupport.com rekommenderar du visa produktdokumentationen innan du försöker installera Microsoft Query. (Se referens 2).

Instruktioner

1 Avsluta alla program som körs. Du måste avsluta alla aktiva program innan du installerar Microsoft Query. Det är också lämpligt att spara alla dina dokument, eftersom installationsprocessen kan ta bort några filer. Alla aktiva program på skärmen kommer att behöva stängas för att göra processen snabbare och garantera att inga program går förlorade i processen (se referens 1)

2 Granska datorns inställningar. Du måste känna till inställningarna på din dator. Att granska datorns inställningar, gå till Windows "Start-menyn" och klicka på ikonen "inställningar". Inställningsmenyn dyker upp. Fortsätt att klicka på "Kontrollpanelen" -ikonen. Dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" -ikonen som visas på skärmen.

3 Installera Microsoft Query. Installera Microsoft Query i Office 2000, fortsätter att klicka på "Microsoft Office 2000" -ikonen och klicka sedan på "Installera / avinstallera" -fliken. Klicka på knappen "Install". En guide dyker upp, och du måste gå med på att de villkor som visas för processen att börja. Klicka på i dialogrutan "Microsoft Office 2000", och en pop-up-menyn visas. Klicka på "Lägg till / ta bort funktioner" -ikonen. Detta säkerställer att alla funktioner som hör till Microsoft Query läggs till din dator.

4 Uppdatera installerade funktioner. Enligt Microsoft Support, måste du uppdatera funktioner under installationsprocessen så att programmet kan köras på datorn (se referens 1). För att åstadkomma detta genom att klicka på ikonen "Uppdatera funktioner" i "Microsoft Office 2000" i dialogrutan. Ställ in önskade installationsparametrar såsom "tillgänglig" och klicka på "Uppdatera funktioner."

5 Välj "Uppdatera nu" alternativet när du är klar att justera installationsfunktioner. Alternativet är tillgänglig från Microsoft Office 2000 dialogrutan och hjälper till att göra processen lyckas uppdatering. (Se referens 3). Det kommer att ta ett par sekunder för att slutföra installationen. Det är lämpligt att starta om datorn efter installationen är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com