Hur man sätter in en bild eller animering i Outlook e-signatur

July 15

En signatur linje ger ett professionellt utseende till e-post meddelanden. Grafik och animationer kan läggas till signatur linjer i Outlook för konsekvent formatering och identitet. Outlook kan hantera grafik och bildfiler som bilagor; dock, är storleken på bilden eller bilder för användning på en signatur linje begränsad. En vanlig användning av grafik i en signatur linje är företagets logotyp.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt e-postmeddelande i Outlook ansökan. Skriv in texten i önskad signatur rad i meddelandetexten.

2 Placera markören i början av din signatur linje. Välj "Infoga bild" alternativet från övre menyraden (i Outlook 2007, klicka på "Infoga" -fliken och klicka på "Bild" i avsnittet "Illustrationer").
Välj din bild i dialogrutan och klicka på knappen "Välj".
Tryck på "Return" för att sätta din bild på en separat rad ovanför din signatur text.

3 Markera bilden och din signatur text genom att välja "Markera allt" alternativ under "Redigera" i övre menyraden (eller genom att trycka ner "Control" och "A" tangenter samtidigt).

4 Välj "Kopiera" under "Redigera" i övre menyraden (eller genom att trycka ner "Control" och "C" nycklar samtidigt).

5 Välj "Alternativ" under "Verktyg" i den övre menyraden. Klicka på "E-postformat" -fliken och klicka på "signaturer" alternativet. Klicka på "Ny" -knappen och skriv namnet på din signatur i fältet för enkel identifiering. Klicka på "Nästa" -knappen.

6 Klistra din signatur blocket genom att trycka ner "Control" och "V" nycklar samtidigt. Klicka på "OK" för att spara din signatur.
Klicka på "OK" -knappen för att avsluta postformat dialogrutan.

Tips

  • När din signatur fil skapas, lägga till din signatur till e-postmeddelanden genom att välja "Infoga" funktion i ett e-postmeddelande och välja önskad signaturfil från rullgardinsmenyn.
  • Filformat som är kompatibelt för Outlook signaturer är GIF, JPEG och PNG. Andra grafiska filer som TIFF och BMP är alltför stora för att ingå i en signatur linje.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com