Hur man målar i CS5

July 7

Adobes Photoshop CS5 program används för många saker, från att skapa webbsida layouter och reklamskyltar att göra enkel animation. Generellt är de flesta människor tänker på Photoshop som i första hand är ett foto redaktör, men Photoshop också kan användas för att skapa bilder helt från scratch genom att måla dem. Även om det är bäst att ha en tryckkänslig bord när du gör detta, du också kan få bra resultat med en mus.

Instruktioner

1 Ladda en referensbild på datorn.

2 Starta Photoshop CS5. Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan som öppnas, lokalisera och öppna referensbilden du laddade.

3 Gå till "Lager" panelen och högerklicka på "Bakgrund" lagret. Välj "Layer från bakgrunden." Minska lagret "opaciteten" till cirka 50 procent, så att du kan använda den som referens när man målar.

4 Klicka på "Nytt lager" knappen längst ned på panelen. Dra det nya lagret till botten så att delvis transparent referensbilden förblir synlig på toppen medan du målar på det undre skiktet.

5 Välj "Brush" verktyget i verktygsfältet. I alternativen längst upp väljer penseln typ och storlek som du vill, liksom färgen. Färgen ska matcha en del av din referensbild.

6 Använd borste för att måla över den del av dig bilder som ska ha den färgen. Som du expandera utanför detta område, använda "Pipett" verktyg för att välja en ny färg. Använd "Smudge" verktyg för att blanda två områden av färg. Fortsätt denna process för att göra din målning.

7 Välj originalbildlagret och klicka på "Delete" -knappen. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com