Hur konvertera RAR-filer till Real Player

July 22

Hur konvertera RAR-filer till Real Player


Ett arkiv som har "RAR" förlängning är antingen en enstaka fil eller en grupp av olika filer som alla har komprimerats till en enda plats. RAR komprimeringsrutinen gör filerna mycket mindre än de skulle vara normalt, så att de kan överföras mellan datorer lättare. Du kan extrahera de ursprungliga filerna inne i RAR-arkiv genom att använda en RAR utvinning program. Alla typer av filer kan komprimeras till en RAR-arkiv, dock, så du kan fortfarande behöva konvertera den extraherade filen till RM-format så att Real Player kan öppna den.

Instruktioner

1 Navigera till en webbplats som erbjuder en RAR-fil uppackningsprogram, såsom "RAR Extract Frog" (se Resurser). Ladda ner och kör installationsfilen för uppackningsprogram. Minimera din webbläsare och öppna sedan installationsfilen. Följ instruktionerna på skärmen för att installera RAR uppackningsprogram.

2 Återgå till skrivbordet och dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen. Söka igenom mappar på din dators hårddisk och leta reda på RAR-fil. Högerklicka på filnamnet och välj sedan "Packa upp här" alternativ från popupmenyn. Vänta de extraherade filerna ska visas i mappen.

3 Kontrollera för att se om den extraherade filen redan finns i RM-filformatet. Högerklicka på filen och välj "Öppna med." Välj Real Media Player i listan över program och se om filen är i ett format som Real Player kan öppna. Stäng Real Player programmet om det inte går att öppna filen och sedan återgå till webbläsaren.

4 Navigera till en webbplats som erbjuder ett program som kan konvertera filer till RM-format, såsom "RM Converter" (se Resurser). Ladda ner och installera programmet. Öppna konverteringsverktyget och klicka sedan på knappen "Lägg till". Klicka på filen du extraherade tidigare och klicka sedan på "OK".

5 Klicka på "Output Format" och välj sedan "RM File" från rullgardinsmenyn. Klicka på "Output Folder" -knappen och sedan hitta den mapp där du vill att konverterade RM filen som ska sparas. Klicka på mappens namn och klicka sedan på "OK". Klicka på "Konvertera" för att konvertera filen till RM-format så att den kan öppnas med Real Player.

Tips

  • Du kanske vill skapa en säkerhetskopia av den extraherade filen innan du kör RM konverteringsprogram. Om konverteringsprogram har någon form av problem, eller om datorn skulle stängas oväntat under omvandlingsprocessen kan originalfilen lätt bli skadad.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com