Hur att rensa registret

May 3

Registret lagrar information och inställningar för all hårdvara, mjukvara, användare och inställningar på Microsoft Windows-operativsystem. När en användare gör ändringar för att styra panelinställningar - filbindningar, systemprinciper eller installerad programvara - ändringarna reflekteras och lagras i registret. Trojaner, spyware, adware och andra skadliga program lägger inbäddade nycklar i registret. Såvida registret rensas av dessa problem, kommer datorn att bli ineffektiva och slutligen krascha.

Instruktioner

1 Bläddra din favorit sökmotor och sök efter "fri Registry Cleaner" eller "Registry Cleaner" webbplatser som "http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html" eller "www.acelogix.com".

2 Gå igenom de olika webbplatser som erbjuder gratis eller betald registret rengöring programvara. Jämföra och värdera funktionerna i varje program. För att rensa och optimera registret, bör ett bra register clearing programvaran omfattar funktioner som spionprogram avlägsnande, Registry Repair, röjning av skräp eller föräldralösa filer, ett register defragmenter och uppstart manager.

3 Ladda ner och installera registret rengöring programvara som du har valt. Kör programmet så snart den är installerad och använd skanningsfunktionen att detektera alla registret problem. De flesta av registret clearing programvara kommer att ha en knapp som automatiskt rensar registret av alla problem när aktiverade.

Tips

  • Registret är en komplex uppsättning av "nycklar" som i huvudsak instruerar datorn hur man ska agera och vad man ska göra. På grund av komplexiteten i ett register clearingförfarandet, bör eventuella manuella ändringar endast utföras av en utbildad tekniker. Något fel i att rensa registret kan orsaka stora skador på datorsystemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com