Hur man gör en film plats på en CD

November 30

Hur man gör en film plats på en CD


Oavsett om du vill titta på dina filmer på en dator som inte har någon DVD-ROM-enhet eller om du vill bara vilja dra nytta av vissa tomma cd-skivor, som passar dina filmer på CD-skivor är inte en komplicerad uppgift. Och när du gör dig redo att komprimera dina filmer och bränna dem på cd-skivor, har du mer än ett alternativ för att åstadkomma jobbet. Dock kommer den bästa metoden för att säkerhetskopiera dina filmer till CD-skivor beror på din situation och önskemål.

Instruktioner

1 Konvertera dina filmfiler till Dixv format, med hjälp av Divx s omvandlare verktyg, och sedan bränna dem på en data-CD (se Resurs). För DVD-spelare som har stöd för Divx-skivor, förpackning dina stora filmfiler i Dixv format ger dig nästan DVD-kvalitet i en filstorlek tillräckligt liten för att få plats på en CD.

2 Använd en DVD till Video Compact Disc (VCD) omvandlare för att nedkonvertera dina DVD-skivor och bränna dem direkt till CD-skivor (se Resurs). VCD formatet använder MPEG-I-kodning för att passa dina filmer på en vanlig 700 MB CD. VCD kan spelas i de flesta DVD-spelare, även om kvaliteten inte kommer att vara i nivå med den för DVD-skivor.

3 Konvertera dina filmer till SVCD - många verktyg som stöder VCD bränning kommer att erbjuda ett SVCD alternativ också. De SVCD format paket videofiler med hjälp av MPEG-2-codec, vilket ger dig högre kvalitet videoutgång än VCD. Men vid sina bästa kvalitetsinställningar, SVCD stöder endast upp till 35 minuter video. Och ovanpå begränsa mängden tillgängligt videotid, SVCD inte i så stor utsträckning stöds av DVD-spelare som VCD.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com