Hur stoppar jag en person från att komma till mitt hus?

November 28

Vi har alla känt det som om vi var som visas vid ett eller annat tillfälle. Men vad händer när det är sant? Mer och mer idag, kvinnor (och ibland män) befinner sig på den mottagande änden för att bli förföljd. Det är en skrämmande känsla att ha någon tittar på din varje steg; utan att veta om och när de kommer att kasta eller om de har för avsikt att skada dig. Stalking ibland trappar från enkla följande och telefonsamtal att faktiskt försöka komma in i ditt hus. Det finns sätt att hjälpa dig att sluta en person förföljer dig från att någonsin komma till den punkt att ange ditt hem.

Instruktioner

1 Alert vänner och grannar att se upp för några främlingar eller onormal aktivitet pågår i eller runt ditt hem och egendom.

2 Förstöra din e-post genom att klippa eller skära upp den i små bitar så att den inte kommer att producera en adress eller annan identifierande information.

3 Ändra ditt telefonnummer eller lägga till en andra rad om stalker har börjat ringa dig. Ge det nya numret endast din närmaste familj och vänner.

4 Håll telefonlinjen och lägga till nummerpresentation och en telefonsvarare för att spela stalker röst och förhoppningsvis fånga hans nummer på samma gång. Använd den andra raden för familj och vänner genom att antalet till personer du litar på med ditt liv.

5 Köp en kamera telefon för att försöka fånga några möten som kan hända mellan dig och den person som förföljer dig. Ju mer dokumentation du har, desto bättre - men inte sätta dig själv i fara att göra det.

6 Har någon följa med dig så ofta som möjligt som skydd mot att köra in i din förföljare.

7 Ändra din arbetsschema eller något annat som du har en vana att göra så att det är svårare för stalker att hålla koll på dina rörelser. Variationer i ditt schema kommer att kasta honom och förhoppningsvis göra honom tappa fokus.

8 Ring polisen eller gå till närmaste station om du misstänker att du följs - inte gå rakt hem i det här fallet. Rida runt tills du vet kusten är klar. leder aldrig en stalker till ditt hem.

Tips

  • Har en exakt plan för att få ut bör stalker få tillgång till ditt hem. En fungerande plan kan betyda skillnaden i att du får ut av ditt hem levande och oskadd om stalker får i.
  • Undvik att prata med din förföljare. Du kommer bara göra saken värre genom att försöka resonera med honom.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com