Hur man gör en genväg på skrivbordet för en webbsida

March 2

Placera genvägar på skrivbordet för dina besökta webbsidor är ett bra sätt att hålla ordning. Om du behöver komma åt en viss webbsida, helt enkelt dubbelklicka på genvägen. Webbläsaren öppnas och omedelbart ta dig till webbsidan. Du kan göra en genväg på skrivbordet på en webbsida på någon version av Windows med vilken webbläsare som helst.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren i ditt val och få tillgång till webbsidan som du vill skapa en genväg. Lägg till webbsidan till dina bokmärken.

2 Minska storleken på din öppna webbläsare om du har det maximeras genom att klicka på "torget" -ikonen i det övre högra delen av webbläsarfönstret.

3 Klicka på "Bokmärken" och hitta webbsidan som du vill göra en genväg på skrivbordet. Klicka och dra bokmärket till skrivbordet för att skapa webbsidan genväg.

4 Högerklicka på genvägen och välj "Byt namn." Namnge genväg något relevant för webbsidan.

5 Högerklicka på genvägen och välj "Egenskaper" om du vill ändra ikonen. Välj "Byt ikon" och välj din ikon från listan. Klicka på "OK" för att avsluta.

Tips

  • Du kan också skapa en genväg på skrivbordet på en webbsida genom att högerklicka på skrivbordet. Välj "Nytt" följt av "genväg". Ange den fullständiga webbadress ( "http" ingår), och klicka på "Nästa". Namnge genvägen och klicka på "OK".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com