Det går inte att ladda ner musik från iTunes

January 19

Du kan ladda ner musik från iTunes Store direkt från din iPod, iPhone eller iPad, eller med hjälp av iTunes-programmet installerat på datorn. Ibland kan du stöta på några musiknedladdningsproblem. En del av dessa problem orsakas av felaktiga Internetanslutningar, låga cellulära dataanslutningar och föräldrakontroll. Med några felsökningssteg och riktlinjer, lösa dessa problem, och hämta dina favoritlåtar.

Instruktioner

1 Kontrollera Internetanslutningen och se till att du är ansluten till nätverket. Om du använder en trådlös anslutning, se till att du är inom räckhåll för den trådlösa routern. Se din Internet-anslutning eller Internet Service Provider: s (ISP) dokumentation om anslutningen inte fungerar.

2 Se till att du har rätt mobildatatjänst (3G) om du inte kan ladda ner musik från iTunes Store på din telefon.

3 Se till att du är inloggad på ditt iTunes-konto med ditt användarnamn och lösenord. Kontrollera status för dina nedladdningar genom att trycka "Mer" och sedan "Downloads" på din iPhone eller iPod Touch. Tryck bara på "Downloads" om du använder en iPad.

4 Kontrollera enhetens föräldrakontroll från inställningsmenyn för att säkerställa funktionen är inte blockerar några av dina nedladdningar. Justera innehållsbegränsningar om en del av den musik du försöker ladda ner faller i de kategorier av innehåll blockeras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com