Hur man ställer in ett hem Software VPN

March 1

Hur man ställer in ett hem Software VPN


Virtuella privata nätverk (VPN) tekniken gör det möjligt för användare att ansluta till sina hem eller kontorsnätverk från en avlägsen plats över en säker anslutning som är skyddad från avlyssning. Microsoft Windows-datorer har både VPN-servern och VPN-klient programvara som utformats för att underlätta konfigurationen av en fjärråtkomst VPN-anslutning, ger tillgång till ett privat nätverk över Internet. Konfigurera en Windows 7 stationär dator för att ge fjärråtkomst VPN-tjänst till ditt hemmanätverk.

Instruktioner

1 Välj "Globe" -knappen på Windows 7 datorns skrivbord och sedan klicka på rutan "Sök". Skriv "ncpa.cpl" (utan citattecken) i rutan "Sök" och tryck på "Enter". I "Nätverksanslutningar" fönstret som visas väljer du menyn "Arkiv", och klicka sedan på "Ny inkommande anslutning ..." "Tillåt anslutningar till den här datorn" fönster visas.

2 Markera kryssrutan bredvid varje användarkonto visas som du vill ge tillgång till ansluta och använda VPN-anslutningen. Välj "Nästa" -knappen.

3 Markera "Genom Internet" och klicka sedan på "Nästa" -knappen. Välj listan standardinställningar protokoll som visas genom att klicka på knappen "Tillåt åtkomst".

4 Kryssa "Tillåt ringer för att komma åt det lokala nätverket" rutan och sedan kryssa i "tilldela IP-adresser automatiskt via DHCP" knappen. Välj "OK" -knappen. Klicka på "Stäng" -knappen. Datorn är nu konfigurerad för att ta emot VPN-anslutningar från Windows klientdatorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com