Hur Annullera inbjudan vänner till händelser på Facebook

February 23

Hur Annullera inbjudan vänner till händelser på Facebook


Facebook-händelser tar bara några minuter att skapa och tillhandahålla ett forum för dig och dina vänner att prata om kommande partier. När du skapar gästlistan för ditt evenemang, varje gäst får en anmälan och kan RSVP höger på Facebook. Den person som skapade händelsen är en administratör, och alla gäster som har svarat som "Deltar" kan också göras en administratör. Bland de privilegier som en administratör är förmågan att återkalla inbjudan gäster genom att ta bort dem från händelsens gästlistan.

Instruktioner

1 Klicka på länken "händelser" på din Facebook-hemsida, som ligger på vänster sida av skärmen precis under ditt namn och profilbild.

2 Klicka på titeln på en händelse för att öppna händelsen sida.

3 Klicka på den blå "Se alla" länk placerade precis ovanför gästlistan, som löper vertikalt ner till vänster på skärmen. Ett popup-fönster visas som listar alla dina inbjudna gäster.

4 Klicka på den grå "x" bredvid en väns namn för att ta bort honom från listan över inbjudna. Han kommer inte längre att visas på gästlistan --- om händelsen är privat, kommer han inte längre att kunna se eventsidan.

Tips

  • Om du har en hel del deltagare och kan inte hitta en viss gäst på listan, använd grå ikon högst upp på gästlistan för att begränsa antalet gäster genom status för deras RSVPs.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com