Hur man skapar dekorativa adressetiketter

October 23

Hur man skapar dekorativa adressetiketter


Etiketter är ett måste för människor som skickar en massa mail, liksom för små företag. Gör dina egna etiketter på din dator kan du vara kreativ och lägger till en personlig touch. När du lär dig att skapa dekorativa adressetiketter, kan du lägga till bilder av dig själv, din familj, dina anställda, ditt husdjur eller intressanta platser som du har besökt. Med bara ett par klick på musen, kan du ändra bilderna för att komplettera en särskild händelse, säsong eller semester.

Instruktioner

1 Köp etiketter i önskade storlekar. Etiketter finns i Ark eller klistermärken rullar och finns i olika storlekar. Välj de mindre storlekarna om du gör retur dekorativa adressetiketter. Välj större storlekar om du gör etiketter för en lista över personer att skicka kort eller meddelanden till. Inköps etiketter som är kompatibla med din skrivare, som några etiketter fungerar bättre på bläckstråle och andra på laserskrivare.

2 Öppen programvara du kommer att använda. Etikettmallar finns i de flesta ordbehandlingsprogram. Hitta den mall som är kompatibel med den typ av etiketter som köps.

3 Skriv in namn och adress. Ändra teckensnitt och storlek för att passa din smak. För en elegant etikett välja en kursiv typsnitt. Korrekt adressering är ett måste för att säkerställa korrekt leverera - eller returnera leverans om obeställbara. Om utskriften "till" etiketter lägga till 4-siffriga koden till postnummer.

4 Välj dekorativa grafik för etiketterna. Välj en naturskön bakgrund och ljusare bilden, så att adressen tydligt kan ses. Andra idéer inkluderar att sätta ett grafiskt av djur för djurälskare, en fiskeplats för en fiskare, golfbollar och klubbar för golfare eller en segelbåt för seglare. Den konservativa personen kan välja en enkel monogram. Företag kan använda sin logotyp.

5 Skriv en testsidan för att kontrollera att formuleringen och grafik line-up ordentligt på varje etikett.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com