Hur Aktivera filter i Photoshop

October 1

Hur Aktivera filter i Photoshop


En av fördelarna med Photoshop är att det tillåter företagsamma användare och utvecklare att skapa plug-ins som innehåller fotoeffekter och filter som annars skulle ta en hel del komplicerade justeringar för att uppnå. Dessa filter plug-ins finns tillgängliga på nätet både från Adobe direkt och från tredjepartsutvecklare. Det enda användaren behöver veta när de ladda ner en ny plug-in är hur man installerar det så att det är aktiverat i sin Photoshop.

Instruktioner

1 Stäng Photoshop om det är öppet och sluta leta efter filtret.

2 Leta reda på plug-in i vilket nedladdningar mapp typiskt sparas på datorn. De vanligaste typerna format .8bi (Windows) och .plugin (Mac).

3 Klicka på plugin-filen och välj "Edit> Copy" från datorns programmeny.

4 Leta upp och öppna programmappen Photoshop. För Windows-datorer, är det vanligen i "Program> Adobe> Adobe Photoshop [beroende version du använder]." Mac-användare kommer normalt hittar den i mappen "Program".

5 Öppna "plug-ins" sub-mappen och välj "Redigera> Klistra in" för att kopiera filter plug-in i mappen. Det bör nu vara aktiv i Photoshop.

6 Starta Photoshop och öppna en befintlig fil genom att välja "Arkiv> Öppna" från programmenyn. Välj menyn "Filter". Ditt nya filter ska vara synligt och klar att använda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com