Felsökning inte kan kopiera Web bilder med Adobe Acrobat Pro

September 28

Adobe Acrobat Pro är ett program som används för att skapa och redigera Portable Document Format (PDF) filer. En PDF kan innehålla text, HTML-element och bilder. Dock kan vissa användare tycker att metoder för att infoga vissa element, såsom bilder, är oklart. Dessutom, även om den rätta metoden används för att infoga en bild i en PDF i Acrobat Pro, den kopierade bilden kan inte visas korrekt i PDF-filen. När detta inträffar, kan det finnas redigering skydd på det dokument som behöver tas bort.

Instruktioner

1 Öppna ett webbläsarfönster och navigera till webbsidan som innehåller bilden som ska kopieras till Acrobat Pro.

2 Leta reda på bilden, högerklicka på den och välj "Kopiera" eller "Kopiera bild" alternativet.

3 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen och välj sedan "Alla program."

4 Bläddra till Adobe Acrobat Pro och klicka på den för att starta programmet.

5 Klicka på "File" längst upp på skärmen och välj sedan "Skapa PDF" alternativet.

6 Välj "Från Urklipp" för att kopiera webbild i Adobe Acrobat Pro. Om bilden inte klistras in i PDF-dokumentet, därefter fortsätta med nästa steg.

7 Klicka på "Advanced" knappen längst upp på skärmen och välj menyn "Säkerhet".

8 Välj "Kryptera med lösenord" alternativet, klicka sedan på "Ja" för att bekräfta att du vill ändra säkerhetsinställningarna. Ange lösenordet för dokumentet, om det behövs.

9 Avmarkera rutan i avsnittet "Behörigheter" bredvid "Begränsa redigering och utskrift av dokumentet" formuleringen. Klicka på "OK" för att behålla ändringarna, sedan återigen försöka att kopiera webb bild i Acrobat Pro.

Tips

  • Du kan också skapa en PDF-fil från en hel webbsida i Acrobat Pro. Klicka på "File" längst upp på skärmen, välj "Skapa PDF" alternativet, sedan "Från webbsida" alternativet. Skriv in webbadressen till målet webbsidan sedan klicka på knappen "Skapa".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com