Outlook 2007 kommer inte att få alla e-post

May 24

Outlook 2007 är en e-alternativ som Microsoft tillhandahåller med sina tjänster. Det finns ibland problem med mjukvaran i vilka e-postmeddelanden skickas, men de tas inte emot. Situationen är irriterande och besvärligt, eftersom du kan missa e-postmeddelanden som har viktig information. Fastställande av problemet tar lite tid, men det i slutändan är värt ansträngningen att ta emot alla e-postmeddelanden som skickas till dig.

Instruktioner

1 Kontrollera Internet-anslutningen. Innan något felsökning med programvaran, kontrollera att Internet fungerar och datorn är ansluten. Ibland är problemet med Internet, och samband med programvaran.

2 Klicka på "Start" och välj sedan "Kör". Skriv in "Control" och klicka sedan på "OK".

3 Klicka på "Användarkonton" och klicka sedan på "Mail". Installations öppnas. Klicka på "Visa profiler" och klicka sedan på "Lägg till".

4 Skriv "Test" och klicka sedan på "OK" för att öppna ett testkonto. Klicka på "manuellt Konfigurera serverinställningar" rutan och klicka sedan på "Nästa".

5 Klicka på "Välj E-posttjänsten" och klicka sedan på "Internet-e-post". Hit "Next" -knappen.

6 Fyll i informationen i "Internet-e-postinställningar" låda. Kontrollera vilken typ Internetkonto. Om den är inställd på POP3, är det redan förinställd till lämpliga inställningar. Om inte, ändra inställningen till POP3.

7 Avsluta installationsguiden för att skapa testkonto.

8 Skicka ett mail till testkonto och se om det tar emot e-post. Det bör få e-post utan problem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com