Sylvania F72 monitor Specifikation

April 20

Sylvania F72 monitor Specifikation


Sylvania F72 är en 17-tums HD-bildskärm. Till skillnad från de flesta moderna monitorer som är platta skärmar är F72 en CRT-skärm av ganska skrymmande proportioner. OSRAM Sylvania är en tillverkare av elektronik och fordonsindustrin belysning, som kan spåra sina rötter tillbaka mer än 100 år.

allmänna specifikationer

Sylvania F72 är en skuggmask, CRT-typ bildskärm, med en vit låda färg. Den har en höjd av 15 inches, en bredd av 16,5 inches, och ett djup av 16,7 inches. Dessutom väger 38,6 lbs.

visnings specifikation

Displayen i Sylvania F72-monitorn har ett diagonalmått av 17 inches, och synlig storlek på 16 inches. Den har en prick / pixelavstånd på 0,27 mm och en maximal upplösning på 1280 x 1024 pixlar på 66 hertz. Den har en maximal vertikal-by-horisontell synkronisering av 120 Hz med 70 kilohertz, och en video bandbredd på 110,0 MHz. Frontpanelen på F72 har följande kontroller: välj, sdjust +/-, ström på / av, och menyn. Sina kontroller på skärmen är: kontrast, rotation, horisontell / vertikal storlek, färgval temperatur, trapetsoid, avsmalning, zoom, ljusstyrka, lutning, minns inställningar och horisontell / vertikal position. Det har också anti-glare och antistatisk beläggning på dess skärm.

Bild, videoingång och anslutnings specifikation

Den F72-skärmen har ett bildförhållande bild på 4: 3, och har en justerbar bildfärg funktionen temperatur. Det använder en RGB analog videosignal. Den har en 1,0 av VGA, 15-stifts HD-d-sub display anslutning.

kraft specifikation

Den Sylvania F72 har ett internt formfaktor, som kräver en spänning på 120/230 V AC vid 50/60 Hz. Den har en operativ strömförbrukning på 100 watt och en strömförbrukning i stand-by eller viloläge av 8 watt.

Miscelleneous specifikation

Sylvania F72 har en fem fot bildskärmskabel. Den är kompatibel med följande kompatibla standarder: Department of Health and Human Services standarder; plug-and-play normer; och EPA Energy Star-standarder.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com