Hur man söker en Internet Site för Scams eller bedrägeri

December 13

Internet är fylld med respekt och pålitliga företag försöker helt enkelt att få en skälig andel av marknaden och gör det bästa jobb de kan. Men för varje framgångsrik och ärliga företag, finns det sannolikt tre eller fyra bedragare som tävlar om att stjäla dina pengar och / eller personlig information. Att hålla utkik efter bedrägerier kan skydda din plånbok och din identitet och göra dina online-aktiviteter mycket säkrare.

Instruktioner

1 Noga överväga information som presenteras på webbplatsen. Om företaget verkar vara att göra otroliga påståenden eller något inte känns rätt, bör du nog hålla med tarmen och göra affärer på andra håll.

2 Besök en konsumentskydds webbplats som ripoff rapport eller bedrägeri rapportering (se Resurser). Ange informationen webbplats till deras sökning verktyg för att se om något kommer upp om bedrägeri eller bedrägerier.

3 Undersök adressen till hemsidan för att se till att det inte är en vanlig felstavning av ett populärt namn. Detta är en brutal taktik som används av hackare för att stjäla personlig information och genomföra bedräglig verksamhet.

4 Ring kundtjänst för företaget och fråga dem via telefon. Att ha ett telefonsamtal med någon på företaget kan hjälpa dig att bedöma om den information som du ser på din dator är faktiskt från bolaget.

5 Tvinga en webbplats för att få ditt förtroende genom utmärkta konsument recensioner, transparens i kund kontaktinformation och fast innehåll som inte låter fragmenterad eller stulits. Närmar varje plats med lite försiktighet är det bästa sättet att hålla dig säker.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com