Hur man har en webbplats på en budget

December 19

Hur man har en webbplats på en budget


Det finns många sätt att få en webbplats som kommer att tjäna dina syften och kostar lite eller ingenting. I denna artikel kommer vi att titta på några.

Instruktioner

1 Jag har skrivit flera eHow artiklar om webbplatser som hjälper dig att skapa en webbplats helt gratis. Vissa värd även dina sidor på sina servrar gratis också. Leta efter länkar till dessa artiklar i Resources nedan.

2 Om du vill ha vanliga webbplatser med sidor som inte ändras varje dag, kolla in de tjänster som jag har skrivit om. Några av dem är Edicy, Synthasite, SiteKreator och Tank.

3 Beroende på val du gör från den fria webbplats skapare, kommer du att kunna ha en hemsida, inre sidor, ibland beställa blanketter eller länkar till PayPal, forum, bloggar, e-post och andra diverse tjänster. Besluta vilka funktioner du behöver och matcha upp det med den tillgängliga fria skapande och fientlig tomten.

4 Om du vill ha en blogg, välj en som erbjuder gratis hosting som wordpress.com eller blogger.com. Wordpress har fördelen av att kunna skapa sidor, precis som en vanlig webbplats, i stället för att användas som en blogg. På Blogger kan du tjäna pengar med Google AdSense-annonser.

5 Skapa ett konto med wordpress.com eller blogger.com och lägg upp. Att välja att använda en blogg innebär att du kommer att lägga frekventa uppdateringar.

6 Leta efter en verktygs webbplats skapas eller blogg som låter dig lägga till widgets. Widgets kan lägga till saker som Flickr foton, kartor, RSS-flöden och andra användbara element till dina sidor.

Tips

  • Planera de mål du vill uppnå med din webbplats innan du börjar sätta ihop. Detta kommer att göra att välja rätt gratis hemsida skapande verktyg snabbare och enklare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com