Backoffice funktioner CAD

December 18

Backoffice funktioner CAD


Medan Autodesks AutoCAD själv inte har inbyggda funktioner för back office förfaranden såsom bokföring, AutoCAD gör generera data som kan vara till nytta för back office. AutoCAD möjliggör också integration med andra program. Det finns flera metoder som gör det möjligt AutoCAD att integrera med andra program som Excel, projektledning programvara, kalendrar och mer. Efter en integrerad strategi kan spara tid, pengar och förbättra kommunikationen och produktiviteten.

VBA

Microsoft har integrerat virtuell Basic for Applications i Microsoft Office-program bunt och in Microsoft Project, deras projektledning programvara. Använda VBA-programmering AutoCAD kan generera rapporter som Excel och Mircosoft Project rapporter. Detta kan göra det möjligt att enkelt dela med sig av kontinuerligt uppdaterad information mellan avdelningar såsom ekonomi, projektledning och projektering under loppet av ett projekt.

Touchbase-Integrationer

3PLM s Touchbase-Integrationer tar ett helhetsgrepp på organisationer. Dess modeller bygger bort av organisationsmodeller i olika branscher såsom flyg-, konstruktion, medicinsk utrustning och hi-tech och gör det möjligt för hela kontoret integration inklusive sammankoppling av konstruktion, tillverkning, datahantering, programledning och portföljhantering.

Clarizen

Clarizen arbetsledning Solutions erbjuder kanske den bredaste integrationspaket tillgängliga. Det integrerar AudotCAD, Audtodesk och Solidworks CAD med Microsoft Project och Outlook, iCalendar, Zendesk och Google Dokument. Detta gör det möjligt att inte bara hela kontoret integration, men enkel distribution av information inom och utanför kontoret och kan knyta ihop team som arbetar på flera geografiska platser.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com