Hur man ansluter en Leapster Explorer till en dator

November 16

Hur man ansluter en Leapster Explorer till en dator


Leapster Explorer är en handhållen elektronisk pedagogisk leksak utvecklad för barn som är 4 till 9 års ålder. Enheten innehåller förinställda spel, filmer och e-böcker. Leapster Explorer levereras med en gratis nedladdning som låter dig ansluta Explorer till datorn med hjälp av den medföljande USB-kabeln. När du har anslutit Explorer till datorn, kan du gå online för att hämta nya inlärnings program från LeapFrog webbplats.

Instruktioner

1 Ställ in Leapster Explorer. Vrid Leapster Explorer, och välj ditt land när det efterfrågas. Följ ytterligare uppmaningar att skapa ett spelarnamn för varje barn som kommer att spela med Leapster Explorer.

2 Installera LeapFrog Connect. Sätt i LeapFrog Connect CD som medföljde LeapFrog Explorer i datorns cd-rom-enhet, eller ladda ner installationsprogrammet från webbsidan för kundsupport LeapFrog (leapfrog.com/support). Följ instruktionerna för att installera LeapFrog Connect från CD eller nedladdningen.

3 Inrätta en LeapFrog förälder konto. Öppna LeapFrog Connect programmet genom att dubbelklicka på "LeapFrog Connect" ikonen på skrivbordet. Klicka på "Börja här" i "Mina Toys" rutan och följ instruktionerna för att ansluta LeapFrog Explorer med USB-kabeln.

4 Hämta nya ansökningar till LeapFrog Explorer genom att klicka på "Leaplet Store" i den vänstra navigationsskärmen och följa anvisningarna för nedladdning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com