Hur man Vrid LCD på Lenovo Laptop

March 23

Hur man Vrid LCD på Lenovo Laptop


Lenovo bärbara datorer från IBM har praktiska pekskärmar som tillåter dig att rita och skriva med en digitaliseringspenna. För att göra att en lätt uppgift, kan LCD-displayen rotera runt till en tablett position. Rotera skärmen är lätt att göra, vilket gör hela installationen användarvänligt och tunga gångjärn kan du göra det utan att behöva oroa slitage eller knäppande.

Instruktioner

1 Dra spärren håller skärmen stängd på framsidan av den bärbara datorn till höger och lyft skärmen till en nittio graders vinkel.

2 Vrid skärmen så att den vänstra sidan går tillbaka och den högra sidan kommer fram. Vrid den så att skärmen är vänd helt bakåt. Se till att botten av skärmen är i jämnhöjd med kanten på tangentbordet.

3 Lägg skärmen tillbaka på toppen av tangentbordet och tryck på skärmen tills den låses stängd, så att datorn går in i tablet-läge. Vissa Lenovo bärbara datorer har pekskärmar som bara fungerar i tablet-läge, medan andra arbetar i både tablett och bärbara läge.

4 Skjut spärren på framsidan av tabletten till höger och lyft skärmen till en nittio graders vinkel med LCD vänd bort från dig.

5 Tryck höger bakåt och dra den vänstra sidan fram emot att få skärmen runt igen i datorläge. Se till att botten av displayen är även med kanten av tangentbordet. Dra upp på skärmen på framsidan av den bärbara datorn och tryck ner för att låsa den stängd.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com