NetMeeting Tutorial

February 17

NetMeeting är ett kommunikationsverktyg som är tillgängliga från Microsoft Windows 2000 och Windows XP, men programmet kan installeras på äldre versioner av Windows. NetMeeting tillåter användare att kommunicera med varandra eller ordna en grupp konferens via Internet.

Krav

Du kan köra Microsoft NetMeeting på många äldre versioner av Windows operativsystem, inklusive Windows 98, ME, NT och 2000. Du kommer också att behöva en Internet-anslutning samt ett ljudkort och mikrofon.

Funktioner

NetMeeting har många funktioner som du kan använda för att kommunicera och dela information med andra. Du kan överföra filer och använda en whiteboard och andra verktyg för att samarbeta med andra. NetMeeting kan också fungera som en enkel webb telefon för att kommunicera med andra som använder samma program.

aktivera NetMeeting

Om du kör Windows XP, kommer NetMeeting måste aktiveras innan du kan börja använda programmet. Du kan komma åt konfigurationsguiden NetMeeting genom att skriva "conf" i alternativet Kör från Start-menyn. Klicka på knappen "Nästa" på varje skärm efter att din personliga information, välja en notering katalog och anslutningstyp. Du kommer också att behöva konfigurera en genväg och alternativ volymen innan du slutför konfigurationsguiden.

Ringa ett samtal

När du startar programmet, klicka på den gula telefonen i det övre högra hörnet för att ringa ett samtal. Ange IP-adressen till den person som du vill kontakta. En IP-adress kan hittas genom att klicka på Hjälp-menyn i programmet och sedan välja "Om Windows NetMeeting".

Ta emot ett samtal

En mottagare kommer att se ett fönster visas på skärmen med titeln "NetMeeting - Inkommande samtal" med namnet på avsändaren. Det kommer att finnas två knappar tillgängliga för "Acceptera" eller "Ignorera" mötesförfrågan. Mottagaren måste klicka på "Acceptera" för att delta i ett samtal eller möte.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com