Hur Extrahera ett ljudspår från en DVD-video

December 13

Extrahera ljudspår från DVD-video kan kräva att du hämtar eller köpa en DVD konverteringsprogram från Internet (om datorn inte kommer med DVD-rippning programvara). Det finns massor av program för Windows som följer med gratis testversioner, inklusive Aiseesoft DVD Audio Ripper, Xilisoft DVD Ripper och OJOsoft DVD Audio Ripper. Om extrahera ljud från funktionen längd filmer, kan det ta upp till flera timmar för omvandling för att slutföra.

Instruktioner

Aiseesoft DVD Audio Ripper

1 Slå på datorn och starta din webbläsare. Besök Aiseesoft DVD Audio Ripper hemsida. (Se Resurser) Klicka på "Download" -knappen i mitten av skärmen och vänta på din nedladdning till slut. Dubbelklicka på installationsfilen för att köra igenom programmets inställningar. Följ anvisningarna på skärmen, är överens om att villkoren för användning, och starta Aiseesoft DVD Audio Ripper.

2 Sätt i en DVD-skiva i datorns skivenhet och klicka på "Load DVD" -knappen i det övre vänstra hörnet av Aiseesoft DVD Audio Ripper huvudskärm. Välj din DVD i pop-up sökfönster och markera den medföljande "Video TS" mapp. Klicka på "Öppna" för att ladda dess innehåll i programmets skärmen.

3 Klicka på menyn "profil" längst ned på skärmen och välj en utgångs ljudformat. Alternativen är MP3, M4A, WMA, WAV och andra.

4 Tryck på "Bläddra" -knappen längst ned på skärmen för att välja en utgång plats på hårddisken för att spara konverterade ljud.

5 Tryck på "Start" -knappen i det nedre högra hörnet av skärmen för att börja konverteringen.

Xilisoft DVD Audio Ripper

6 Rikta din webbläsare till Xilisoft DVD Audio Ripper nerladdningssida. (Se Resurser) Klicka på "Hämta" -knappen på vänster sida av skärmen för en gratis testversion. För att köpa den fullständiga versionen programvara, klicka på "Köp nu" -knappen. När nedladdningen är klar, klicka på ".exe" installationsfilen och gå igenom installationsprogrammet. Acceptera licensvillkoren och starta Xilisoft DVD Audio Ripper.

7 Sätt i en DVD-skiva i datorns enhet. Klicka på "Arkiv"> "Öppna DVD" för att ange en pop-up sökskärmen och hitta din DVD symbol i listan över datorns innehåll. Dubbelklicka på DVD ikon, markera "Video TS" mapp och klicka på "Öppna".

8 Välj önskade "Titlar" som last i Xilisoft huvud gränssnitt (i allmänhet den längsta titel är långfilmen).

9 Klicka på "Profil" drop down bar och välj önskad effekt ljudformat.

10 Tryck på "Bläddra ..." knappen som du hittar till höger om "Destination" längst ned på skärmen, för att välja en mapp att spara ljudet. Klicka på "Start Ripping" -knappen för att börja extrahera DVD ljud.

OJOsoft DVD Audio Ripper

11 Klicka på "Hämta" -knappen på OJOsoft DVD Audio Ripper huvudsida (se Resurser) och vänta på din gratis testversion att ladda ner. Dubbelklicka på ".exe" installationsfilen för att köra igenom installationen via anvisningarna på skärmen. Acceptera programmets licensvillkor och lansera OJOsoft DVD Audio Ripper.

12 Sätt i en DVD-skiva i enheten. Välj lämpligt utgångs ljudformat från listan över alternativ på huvudskärmen (t.ex. "till MP3", "till WMA," etc). Du kan också ändra vissa parametrar för ljud genom att klicka på "Edit ..." -knappen.

13 Klicka på "Bläddra ..." knappen till höger om "Input Movie" fältet. Välj din DVD från listan över hårddiskens innehåll. Belysa dess "Video TS" mapp och klicka på "Öppna".

14 Tryck på "Output Folder" "Bläddra ..." för att välja en mapp på datorn för att spara ljud.

15 Klicka på "Konvertera" -knappen i det nedre högra hörnet av programmets gränssnitt för att börja ljud extraktion.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com