Vad händer med Mail i Junk utskick "Förteckning i Outlook 2002?

October 31

Det finns många saker som kan hända med posten i "skräppost Mail" mappen Microsoft Outlook 2002-talet. Allt beror på hur "Junk E-postalternativ" och skräp e-postregler är konfigurerade.

Tillgång

För att komma åt Outlook "Junk E-postalternativ", gå till menyn "Verktyg", välj "Organisera," klick "Junk E-Mail." För att komma åt skräp e-postregler, gå till menyn "Verktyg" och välj "Regelguiden."

Möjligheter

Baserat på inställningarna i "Junk E-postalternativ" låda, kan posten i "skräppost Mail" mapp helt enkelt sändas till Borttaget bin. Baserat på inställningarna regler, e-post i "skräppostmappen kan tas bort, flyttas till ännu en annan mapp, eller flaggas (tillsammans med andra alternativ).

Junk avsändare

Om du vill ändra e-postadresser som anges i skräp utskick listan öppnar Junk E-postalternativ, klicka på "Fler alternativ, klicka här" och gå till "Redigera Junk avsändare." Alla de meddelanden som tas emot från e-postadresser som anges i listan över skräp avsändare skickas automatiskt till skräppostmappen. Alla e-post i skräppostmappen hanteras på det sätt som Outlook nuvarande Junk E-postinställningar kräver.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com