Hur man ansluter en mobil till Facebook

January 24

Hur man ansluter en mobil till Facebook


Anslutning av en mobil eller cellulär, telefon till ditt Facebook-konto kommer att öppna upp nya funktioner för alla Facebook-användare. Du kommer att kunna välja att ta emot textmeddelanden när du får en ny vägg inlägg eller ett nytt svar på din status sedan kunna svara på posten eller status via SMS. Dessutom hittar du också att du kan skicka bilder direkt till din Facebook-sida från din mobiltelefon.

Instruktioner

Lägga din mobiltelefon till Facebook

1 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på "Konto" i det övre högra hörnet. I listrutan väljer du Kontoinställningar.

2 Klicka på länken för Mobile högst upp på sidan Kontoinställningar.

3 Klicka på Lägg till en mobiltelefon och välja det land där du bor samt din mobiltelefon planen bärare. Klicka på Nästa.

4 Använda telefonen som du vill lägga till ditt Facebook-konto för att skicka ett textmeddelande till numret 32665. omfattar endast bokstaven F i textmeddelandet. Klicka på Nästa.

5 Öppna textmeddelande du får från Facebook som svar på den du skickade i steg 4. Detta meddelande kommer att ha din bekräftelsekod i meddelandetexten.

6 Ange bekräftelsekoden på mobiltelefonen inställningar på ditt Facebook-konto och klicka på bekräfta.

Tips

  • Du kan ha mer än en mobiltelefon som är ansluten till ditt Facebook-konto.
  • Om du inte ändrar dina sekretessinställningar i Facebook, lägga till ditt mobilnummer kan dina vänner för att se detta nummer i sin Facebook telefonboken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com