Hur man gör en YouTube webbplats

May 27

Hur man gör en YouTube webbplats


Att ha en YouTube-kanal för din produkt, företag eller sociala liv kan locka en bredare publik. I en visuell kultur, kan webbplatser och bloggar inte längre sälja ditt meddelande så effektivt som du önskar. Istället vänner, familj och tittarna du locka kan titta på dina filmer som om de talade med dig ansikte mot ansikte. När du har grunderna ner, är det upp till dig att bestämma hur stiliserade, professionell och intressant din sida kommer att bli.

Instruktioner

1 Skriv in YouTube-adressen, http://www.youtube.com/, i din webbläsare.

2 Klicka på "Skapa konto" i det övre högra hörnet på YouTubes startsida.

3 Fyll i dina uppgifter, inklusive önskad användarnamn, plats, postnummer, födelsedatum och kön. Acceptera användarvillkoren.

4 Skriv in eller skapa ett Google-konto namn (Google och YouTube är anslutna).

5 Klicka på "skräddarsy din YouTube-sida." Klicka på anonyma figuren till vänster för att ladda upp en bild på dig själv från skrivbordet.

6 Klicka på Redigera på "profil" rutan för att skriva in dina personuppgifter.

7 Rulla till början av sidan för att ändra dina inställningar. Välj vad du vill titel din sida, ge din sida "taggar", så att det kommer att dyka upp i sökningar, och avgöra om du vill göra din kanal synlig för allmänheten.

8 Klicka på fliken Teman och färger att stilisera din sida. När du har valt dina färger, klicka på Spara ändringar.

9 Klicka på fliken Videoklipp och spellistor och kontrollera vilka aspekter av din YouTube-sida du vill visa, inklusive dina uppladdade videoklipp, dina favoritfilmer och dina spellistor. Klicka på "Spara ändringar" -knappen.

10 Klicka på "Ladda upp" knappen längst upp på din YouTube-sida, bredvid sökrutan och "Bläddra" -knappen.

11 Klicka på "Ladda upp video" för att sätta en video från datorn till din YouTube-sida. Tryck på "Record från webbkamera" för att spela in en ny video direkt från datorns webbkamera och ladda upp den direkt efter inspelningen.

12 I automatisk delning rutan under uppladdnings videor rutan bestämma om du vill ansluta din Facebook, Twitter, Reader eller Orkut-konto till din YouTube-kanal för ökad exponering.

13 Bläddra YouTube och prenumerera på och / eller vän människor som har kanaler med liknande intresse. Marknadsföra din kanal.

Tips

  • Uppdatera din webbplats regelbundet för att göra det mer tilltalande. Använd gratis färger för ditt tema och bakgrund och redigera dina videoklipp för professionalism.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com