Hur till Spår hushållets utgifter med budgeten Software

June 22

Om du lever check för att kontrollera eller undrar var alla dina disponibla inkomsten går varje månad, spåra dina hushållsutgifterna och splurges med programvara för att hålla dig på budget. Använd dessa tips för att se till att siffrorna du matat in är korrekta och att de uppgifter du får hjälper dig att skapa realistiska finansiella mål.

Instruktioner

1 Köp eller ladda ner ett program som syftar till att spåra personliga utgifter och fungera som en budgetansvarig. Programvaran gör att du kan skriva in dina inkomster från flera källor och kostnader inom specifika kategorier såsom inteckning eller bil betalningar, verktyg, livsmedel, gåvor och andra utgifter. (Se Resurser)

2 Utse en plats som en korg eller en bokstav hållare för dina familjemedlemmar att lagra sina månatliga lönecheck stubbar och kvitton så att du kan ange dem i programmet i slutet av varje vecka eller månad. Få alla för vana att spara sina kvitton sedan något som "obetydlig" som 5 dollar här och där för kaffe kan lägga upp i slutet av månaden.

3 Råda alla att vara ärlig när talar om hur mycket de har tillbringat. Om din tonåring försöker dölja hur mycket hon ut på köpcentret, till exempel, kommer du inte att kunna noggrant mäta där pengarna går oavsett vad budgetering programvara du väljer.

4 Studera diagrammen som genereras av programmet för att spåra var du har tillbringat större delen av dina pengar under loppet av flera månader. Använda uppgifterna för att avgöra var du typiskt splurging och vad du kan realistiskt skära ner på att hålla sig inom budget eller bidra extra besparingar. Också omfördela din budget om resultaten visar att du spenderar mer i vissa områden (till exempel gas eller matvaror) på grund av stigande kostnader.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com