Hur man Packa Boo filer

September 7

Hur man Packa Boo filer


Filer med ".BOO" förlängning, som är kända officiellt som "Booasm Komprimerade arkiv" är en komprimerad samling program som liknar ZIP-filer. Microsoft Windows-operativsystemet kan normalt inte öppna eller ändra typ BOO filen så för att kunna använda BOO filer måste du ladda ner en speciell uppackningsprogram.

Instruktioner

1 Öppna din surfning programmet genom att dubbelklicka på dess motsvarande skrivbordsikonen eller genom att välja namnet på webbläsaren i "Program" listan i menyn "Start".

2 Navigera till en webbplats som erbjuder en unzipping verktyg som erkänner BOO filer som "ZipZag" (se Resurser). Klicka på hämtnings länken högst upp på webbplatsen.

3 Hur man Packa Boo filer

Rulla ner genom webbsidan och klicka på "Ladda ner nu" -knappen. Vänta ett nytt fönster att visas på skärmen som frågar vilka åtgärder du vill ta och klicka sedan på "Save File" -knappen.

4 Minimera webbläsaren och dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen på skrivbordet. Navigera till den mapp där dina sparade filer hålls nedladdningar. Dubbelklicka på ZipZag installationsfilen.

5 Klicka på "Nästa" och sedan alternativknappen som "Jag accepterar villkoren." Klicka på "Nästa" igen. Markera kryssrutan bredvid de boxar som kommer att dyka upp i fönstret om du vill ZipZag att skapa stationära eller aktivitetsfältet ikoner. Klicka på knappen "Install" och vänta på att installationen är klar.

6 Hur man Packa Boo filer

Klicka på "Öppna" ikonen i ZipZag programmet. Navigera genom mappar på din hårddisk och hitta BOO fil du vill extrahera. Klicka på filen och tryck på "Öppna".

7 Klicka på "Extract" -knappen och sedan ange den plats där du vill att BOO fil som ska extraheras. Klicka på "OK" för att starta extraheringen.

Tips

  • De mer populära WinZip programmet inte är i stånd att extrahera BOO filer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com