Toshiba Multimedia Port Replicator PA3042U-1DST Specifikationer

May 5

Den PA3042U-1DST multimedia portreplikator är en dockningsstation som är kompatibel med Toshiba Portégé 3440CT och 3480CT bärbara datorer. Denna dockningsstation kan användas för att ansluta en bärbar dator till flera enheter, inklusive extern bildskärm, Ethernet, tangentbord och mus.

Hamnar

Den PA3042U-1DST multimedia portreplikator har sju portar, inklusive en serieport, en parallellport, en USB-port, en RGB (VGA) monitor port, en RJ-45 10/100 megabit per sekund Ethernet-port, en DC i hamn och en PS / 2 kombinerad mus / tangentbord port.

Expansion

Den PA3042U-1DST har en serie PCI-port och en typ II CardBus-kortplats för expansion. PCI-kort inkluderar ljud och grafikkort.

Slim SelectBay

Den här modellen har en Slim SelectBay, en öppning i sidan av portreplikatorn som kan stödja en DVD-ROM-enhet, en extra hårddisk, en extra batteri, en diskettenhet eller annan Slim SelectBay-enhet som stöds. Dessa apparater måste bytas ut, vilket innebär att endast en av dem kan stödjas på en gång. De flesta av dessa enheter är hot-swap, vilket innebär att de kan ändras när datorn är ansluten och igång.

Mått

Dimensionerna hos PA3042U-1DST multimedia kopplingslisten är 6,5 inches bred och 1,2 inches hög med 7,5 inches djupt. Enheten väger 12 uns.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com