Hur man ändrar Explorer-ikonen i Windows 7 Aktivitetsfältet

December 22

Hur man ändrar Explorer-ikonen i Windows 7 Aktivitetsfältet


Ett sätt att ge din dator en personlig look är att ändra ikoner. Ikoner visas i många platser som Start-menyn, skrivbordet och även Windows 7 aktivitetsfält. ikonen Utforskaren, till exempel, ser likadant ut på alla datorer inte ägare ändra ikon. Även om du inte kan högerklicka Explorer på aktivitetsfältet och uppdatera sin ikon, kan du ge Explorer ett nytt utseende genom att placera sin Byt ikon fönster.

Instruktioner

1 Leta på Windows-ikonen Explorer på aktivitetsfältet.

2 Högerklicka på ikonen och klicka sedan på "lossa den här filen från aktivitetsfältet." Windows tar bort ikonen i aktivitetsfältet.

3 Skriv "Windows Explorer" (utan citattecken) i sökrutan längst ned på menyn. Windows visar ikonen Windows Explorer i listan längst upp i menyn i sökresultatet.

4 Högerklicka på ikonen och klicka sedan på "Egenskaper" för att visa "Windows Explorer Properties" pop-up fönster.

5 Klicka på "Byt ikon" knappen för att öppna "Byt ikon" fönstret.

6 Bläddra igenom listan med ikoner och dubbelklicka på en du vill använda. Klicka på "OK."

7 Klicka på Windows Start-meny-knappen igen och skriv "Windows Explorer" (utan citattecken). Högerklicka på ikonen när du ser den i sökresultaten för att öppna en rullgardinsmenyn. Klicka på "Fäst på aktivitetsfältet." Windows åter Explorer till aktivitetsfältet tillsammans med sin nya ikon.

Tips

  • Om du har en egen ikonfiler, kan du använda en av dem i stället för en ikon som kommer med Windows 7. För att göra detta, öppna "Byt ikon" fönster som beskrivs i dessa steg och klicka på "Bläddra". Ett filvalsfönster öppnas. Leta upp en av dina ikonfilerna och dubbelklicka på den. Windows använder det som ikon Explorer.
  • Om du vill också för din ikon Explorer visas i Start-menyn, klicka på Start-menyn, leta Explorer och högerklicka på ikonen. Välj "Fäst på Start-menyn" från rullgardinsmenyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com